TEK-es nyitóelőadás

2010.02.26. 20:50

Szájbarágó: Tényleg az Index mondja meg, mit gondoljunk?

Az index.hu társadalomképe 

Magyarország legbefolyásosabb hírportálja, az index.hu politikailag egy kiszámíthatóan kiszámíthatatlan, nehezen belőhető jelenség. Olykor nagyképűen elitista, máskor antiintellektuálisan (magyarul: györgypéter- és tégéem-ellenesen) populista, arról nem is beszélve, hogy kulturálisan teljesen átformálják a közbeszédet és az extrémig tolják ki a határokat (subba, velvet, homár, Földes András műkritikái stb.). Egyesek szerint punk vagy pop art amit művelnek, mások szerint egy veszélyes játék, a politikum és minden más esztétizálása, a stílus és a frivol poénok túlsúlya a társadalmi elköteleződés rovására. 

Vendégeink: Hammer Ferenc (ELTE Művészetelméleti és Médiakutatási Intézet), Munk Veronika (Index.hu), Király András (Index.hu) 

Időpont: 2010. március 2., 19:00

Helyszín: E336

A bejegyzés trackback címe:

https://eljazegyetemen.blog.hu/api/trackback/id/tr131793260

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása